Hoppa till huvudinnehåll
Föreläsning

Jessica Sterner

Ridandes på stigar i skogen på ponnyn som barn, lyssnade jag till fågelkvitter, älskade redan då doften av skog och jord och mötena med rådjur, älgar och rävar i skogen var magiska. En uppväxt, ett arv jag är innerligt tacksam för. Och det var nog här jag odlade den starka kontakt med mina sinnen, med närvaron och förståelsen för att vi människor är en del av naturen.

Mitt intresse för människans natur och hur vi alla är olika tycker jag är inspirerande och jag har alltid arbetat med människor, och har en bred arbetslivserfarenhet inom själslig utveckling, ledarskap medveten närvaro och samtal med människor.

Mindfulness och meditation har en stor inverkan i mitt liv. De hjälper mig att finna balansen mellan jobb och fritid, aktivitet och vila. De hjälper mig också att vara mer närvarande i nuet, att ha kontakt med mitt innersta jag så jag kan lyssna till mina behov och då också vara en mer kärleksfull person både mot mig själv och andra.


I mitt arbete erbjuder jag närvaroträning, guidade meditationer, yinyoga och samtal.
Även sinnenas mat som är grön mat, där jag guidar in i en värld av dofter och smaker som väcker kroppen in i närvaro.

Hjärtligt välkommen som du är!

Jessica
 

”Dofta, smaksätta, doftat och smaksätta. Jag lagar mat med kärlek och jag lagar mat som jag skulle servera till dem jag älskar mest i världen. Jag lagar mat som jag kan sitta tyst med och bara njuta av, jag lagar mat som jag kan njuta högt av mmmm” Jessica Sterner