Hoppa till huvudinnehåll
Föreläsning

Jessica Sterner

Uppvuxen på bondgård i västergötland, har jag fått med mig kunskap från naturen och djuren.
En holistisk syn på människan i helhet där vi mår bra av att vistas i naturen, jobba med kroppen och äta det vi odlat själva.  Jag kallar det gåvor av att kunna hämta kraft i naturen,  kunna laga mat från grunden som ger näring till kroppen, till cellerna och som ger njutning. 

Ridandes på stigar i skogen på ponnyn som barn, lyssnade jag till fågelkvitter, älskade redan då doften av skog och jord och mötena med rådjur, älgar och rävar i skogen var magiska. En uppväxt, ett arv jag är innerligt tacksam för. Och det var nog här jag odlade den starka kontakt med mina sinnen, med närvaron och förståelsen för vad naturen kan ge oss.

Mitt intresse för människans natur och hur vi alla är olika tycker jag är inspirerande och jag har alltid arbetat med människor, och har en bred arbetslivserfarenhet inom själslig utveckling, ledarskap och medveten närvaro. 

I mitt arbete erbjuder jag kurser och samtal i själsligutveckling, meditationspraktik och yinyoga. 
Även sinnenas mat som är grön mat, där jag guidar in i en värld av dofter och smaker som väcker kroppen in i närvaro.

Kom nära dig och naturen!

Jessica
 

”Dofta, smaksätta, doftat och smaksätta. Jag lagar mat med kärlek och jag lagar mat som jag skulle servera till dem jag älskar mest i världen. Jag lagar mat som jag kan sitta tyst med och bara njuta av, jag lagar mat som jag kan njuta högt av mmmm” Jessica Sterner